Introduktion igen & akupunktur

Idag har det varit en rätt bra dag. Jag är trött nu, men jag har ändå hunnit med en del känns det som. Först började jag dagen med att jag har haft introduktion med ytterligare en ny tjej. Hon ska bli vikarie ifall någon av assistenterna blir sjuk eller behöver vara ledig. Jag tycker det gick bra och kändes bra, så det var skönt. Hon ska ha ett introduktions-pass imorgon med, fast då är det på kvällen.
Under dagen idag började jag i alla fall med att göra mig i ordning, duscha och så. Sen ringde jag lite samtal som jag lärde göra, lagade lunch och sen åkte vi till sjukhuset. Jag skulle till min smärtsjuksköterska och få lite akupunktur. Det var sista gången nu innan ett litet uppehåll.

Jag ska ha ett litet uppehåll, för jag börjar bli lite "nåltrött" och sen kommer hon vara borta i ca 1 månad. Hon kallar det för att man blir "nåltrött" när det gör mer ont att få akupunktur. Det blir som att det blir för mycket för kroppen, att den blir trött på det tillslut. Man märker det rätt tydligt, så det passade bra att ta det nu när hon ändå ska vara borta en kortare period.

Gillar

Kommentarer