Introduktionsdagar x2

Både i onsdags och i torsdags hade jag rätt planerade dagar, och då var det utöver att jag också skulle ha introduktion med en ny tjej som ska bli assistent här hos mig. Det har gått jättebra ock känts bra så de har varit jätteroligt och skönt! Vi ska bara ha sista introduktionstillfället nästa vecka, sen är hon "klar" eller vad man ska kalla det.

I onsdags hade jag en dag då jag var helt fri från sjukhusbesök, vilket var väldigt skönt. För annars tidigare under veckan och tiden känns det som att jag är där jämnt, även om det inte riktigt är så. I onsdags var jag i alla fall först och hämtade bilen från servicen, sen blev det hem en sväng igen för att äta lunch innan vi skulle till köpis (Valbo köpcentrum), för jag skulle klippa håret. Det var skönt! Skönt att få fräscha på det lite, och göra någonting annat "roligt" för en stund. Eftersom det annars varit så mycket sjukhus som jag sa tidigare. Men det blev i alla fall bra, jag blev nöjd.

Sen efter det var jag riktigt trött resten av dagen. Sen resten av eftermiddagen/kvällen blev allt lite fel och förskjutet eftersom jag glömde ta min medicin som jag annars brukar ta kl.14 varje dag. Jag glömde den hemma när vi åkte till frisören och jag hade tid där kl.13, så direkt efter att jag blev klar där blev det att åka raka vägen hem igen. Men då var jag så klantig att jag av någon anledning missar att ta den i alla fall. Något måste ha kommit emellan, men jag kommer inte ihåg vad.
Så sen kl.18 när jag skulle ta nästa medicin så ser jag det, och då började jag förstå varför jag började ha/få så ont i handen och känna mig lite konstig där under eftermiddagen. Så det var inte så roligt den kvällen. Jag hade riktigt svårt att somna, men tillslut så gick det i alla fall. Men det är svårt att komma i "fas" igen, eftersom allt blir förskjutet.Igår (torsdag) var jag först på möte med assistenterna på förmiddagen, och sen hade jag introduktion från kl.15-22. Båda dem sakerna gick bra. Så det var skönt. Sen var jag även till hälsocentralen, eftersom jag tydligen fortfarande har urinvägsinfektion. Det visade det när jag var och lämnade prov där på reumatologen i tisdags. De ville ju bara kolla så det såg bra ut så jag skulle kunna börja med min bromsmedicin igen, typ bara som en dubbelkoll. Och det var ju bara tur att vi gjorde det. Eftersom infektionen inte var borta. För tanken var att jag skulle få börja med den till helgen i så fall.
Men det kan jag ju inte nu eftersom jag fortfarande har det, trots att jag precis har ätit en antibiotikakur för det (tog sista tabletten i söndags morse).

Därför var jag dit igår på eftermiddagen, så nu har jag fått en ny antibiotikakur som jag ska äta 7-10 dagar. Så vi får vi se om den hjälper bättre. Jag hoppas verkligen det, eftersom det är bara drygt och ställer till det för jag vill ju börja med bromsmedicinen så fort det går.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229