Intromåndag

Hej bästa ni!

Hoppas ni har haft en bra start på veckan. Min dag har varit bra om man tänker bort mitt mående. Min dag har varit väldigt trevlig. Jag har haft introduktion med en ny assistent större delen av dagen, varit på intervju och ätit middag ihop med Anna. Det har varit en trevlig dag helt enkelt. Dock är min energi och mitt mående under all kritik, men man får försöka se det positiva i dagen ändå. Även om det inte är helt enkelt om jag ska erkänna.


Först var tanken att jag skulle ha introduktion mellan kl.08:00-13:00, men sen ändrade vi det så hon gjorde ett längre introduktions pass istället för att vi skulle dela upp det. Det gick i alla fall bra och var trevligt att ha henne här. Så det ska bli roligt att få lära känna henne mer allt eftersom.

Sen har jag ringt till både endokrinmottagningen och min dietist imorse. Jag kom ju överens med min reumatolog i fredags att jag skulle ringa dem som idag efter helgen. Min reumatolog satte ut en medicin i fredags som annars brukar skötas av endokrin. Så det var den medicinen jag skulle dubbelkolla och se om det var okej att jag tog bort, eller om det är en väldigt viktigt medicin för mitt mående. För den har ändå med min hypofys att göra, alltså den som styr alla hormoner i kroppen.

Sköterskan på endokrin hörde i alla fall av sig på eftermiddagen igen efter att hon hade prata med min läkare. Det skulle i alla fall gå bra att göra ett uppehåll. Det är värt att prova vara utan den eftersom biverkningarna passar väldigt bra in på hur jag mår. Men det verkar kanske inte heller jätte lovande på att det är just den som är boven. Det med tanke på att jag har tagit den sedan 2017, om jag inte minns fel.

Sen blev det sagt att jag ska ta nya prover om någon månad för att följa upp och se hur det ser ut. Så det blir bra. Jag hoppas bara det kanske kan göra att mitt illamående och aptit kommer tillbaka. Jag håller verkligen tummarna för det! Annars hade de ingen idé om varför jag mår som jag gör, vad som kan vara grunden till det.

Dietisten fick jag inte tag på, så tillslut skickade jag ett mail. Dock såg han mailet så sent, men han skulle ringa mig imorgon. Så det blir bra. Det blir bra att få bolla lite med honom om hur läget är.

Ha det så bra tills vi hörs igen, KRAM!

Gillar

Kommentarer