Jag kan simma

Vilket härligt väder vi har nu. Så himla skönt, samtidigt som jag har lite svårt att hantera det. Speciellt med foten eftersom den sväller så mycket nu pga värmen. Men igår gjorde jag något jag inte har kunnat göra på flera år. Inte sen jag var med om den där vårdskadan i slutet av år 2014, då den där kateterslangen gick av bak vid ryggen när dem skulle lägga en ryggbedövning (EDA).

Jag har tränat simma under många år, men det har varit väldigt svårt med tanke på att bålen inte alls har velat samarbeta. Sen har inte heller benen vela jobba symmetriskt. Det har på något sett inte ”klickat” i hjärnan har det känts som.

Men igår hände det. Igår gick det. Vilket var en sån frihetskänsla. För många är det en självklarhet med att kunna simma, men när man en gång har förlorat den funktionen så är det väldigt stort när man äntligen kan göra det igen.

Hoppas ni får en fin måndag! KRAM!

Gillar

Kommentarer

RobinJonsson89
RobinJonsson89,
Man tar vissa saker för givet rätt ofta, man borde gå in på djupet och vara väldigt tacksam oftare än vad man gör. Det är fantastiskt vilken resa att kunna få simma igen, bra jobbat 😊

nouw.com/robinjonsson89
elinnhellgren
elinnhellgren,
Ja jag håller med. Betydligt fler borde göra det. Stanna upp och vara mer tacksam för saker! Ja verkligen! Sån himla frihetskänsla. Men det ligger också extremt mycket jobb bakom det, så det är skönt att äntligen få lite resultat för mödan man lägger ner 😊
nouw.com/elinnhellgren
MALIN
,
Men så underbart att höra 🌊💙
elinnhellgren
elinnhellgren,
Ja roligt att det vill funka efter all träning 👌🏼💦💙
nouw.com/elinnhellgren