Jobbiga dagar

Den här helgen och dem senaste dagarna har inte varit den bästa för min del. Ärligt talat har det varit några riktig jobbiga dagar. Därav att jag inte heller har varit särskilt aktiv här på bloggen. Jag har inte mått bra.

Jag har både haft en rätt jobbig helg både fysiskt och psykiskt. Det har bara varit för mycket av allt kan man säga. Först alla förberedelser kring att hjälpa till inför Bocken invigningen i söndags, i och med att vi skulle stå där och sälja våra Gavle Design produkter. Såklart var det i mån av min ork men det blir ändå att man vill hjälpa till så mycket som möjligt, och då blir det lätt att man inte lyssnar på kroppen, också blir det bara för mycket av allt istället. Så blir det nästan alltid för mig. Det blir för mycket pga att jag tycker den där balansen är så svår. Viljan kontra orken. Sen var det såklart roligt att träffa alla som gillar det vi gör, och som kom förbi för att stötta oss och se hur det gick för oss. Det var riktigt roligt!

Sen dem senaste dagarna så har det inte heller den bästa tiden vädermässigt, i och med att min kropp verkligen inte gillar kylan eller väderskiftningar. Jag blir stel och seg som en jag vet inte vad, så det har varit mindre roligt. Jag får även betydligt mer ont i kroppen. Därför var både jag och mamma lite smått nervösa och hade lite panik inför söndagen, eftersom vi skulle stå utomhus och både hon och jag får väldigt ont i kroppen av det. Men jag måste ändå säga att det gick över förväntan allt som allt i söndags, så det är vi glada över.

Dock har jag mått väldigt dåligt nu igår och idag. Igår vaknade jag med att hela nacken hade krampat ihop och en huvudvärk från helvetet som utvecklades under dagen. Som tur var så kunde Anna ge mig lite akupunktur i all panik där igår kväll, för då visste jag ärligt talat inte vart jag skulle ta vägen. Men de gjorde i alla fall så det släppte till idag. Efter lite sömn på det också. Däremot är jag fortfarande väldigt spänd. Men jag går omkring med en vetesäck som jag värmer lite då och då, satt då känns det lite bättre i alla fall.

Sen imorse vaknade jag också med världens halsont. Det har bara blivit värre under dagen så jag vet inte om jag håller på och blir förkyld, eller vad det är. För det kan även vara svampen i munnen och halsen igen som är tillbaka med dunder och brak. För det slog mig idag att det var ungefär precis såhär när vi upptäckte det första gången. För då trodde jag också först att det var en förkylning, men de var det inte. Så jag vet inte. Jag tycker nästan det tyder lite mer åt det håller för jag har inte ont i själva bröstet eller så, utan det sitter bara precis bak i halsen och svaljet. Men jag får väl se hur det utvecklar sig. Jag hoppas i alla fall att det känns bättre imorgon.

Nu blev det himla mycket klagande, men den har varit lite bra också. Det var t.ex. väldigt mysigt att bara få umgås med familjen från fredag eftermiddag till söndag morgon. Det kändes rätt behövligt. Sen var det ändå roligt på Bocken invigningen och det gick bra. Så det blev också lyckat ändå tycker jag. Dock vet jag inte om det var värt måendet som varit nu efteråt, men jag ångar ändå inte att jag har varit med på det en gång för att se vad det är. Så sammanfattningsvis har det varit en rätt blandat helg med både bra och dåligt.

Nu ska jag ta och sova, godnatt. Kram Elin

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229