Julbord - Axmar brygga

Hej bästa ni!

Då var det fredag igen. Vad fort veckorna går nuförtiden. Helt sjukt att det också är första advent på söndag, och december. Sista månaden på året. Men som tur är så är det ändå en väldigt mysig månad vi har framför oss. Det tycker i alla fall jag.
Tänk alla tända ljus, glöggmys, varma filtar, julbak, släktträffar och mycket mer.

Sen har vi ju fått lite mer vinterkänslan sen snön kom för två dagar sedan. Vilken skillnad det gör, och vad ljusare det blir på en gång utomhus.
Nu hoppas jag bara den får stanna kvar också. Däremot gillar INTE min kropp det lika mycket. Jag är så stel och seg i kroppen så det räcker och blir över, så det är mindre roligt denna tiden på året. Men det är som det är. Man kan inte göra så mycket mer än att hänga med.

Idag har jag varit på årets första julbord och första julmaten är äten. Vi var på Axmar brygga som ligger ca 4 mil ifrån Gävle. Det var tillsammans med assistansbolaget jag har hjälp av. Det var väldigt trevligt med god mat, så det blev ett lyckat julbord tycker jag.

Sen var det väldigt fint väder idag. Första gången man fick se solen på jag vet inte hur längesen känns det som. Det såg så friskt och fint ut när solen sken över vattnet där vi satt och åt mat. Sen hade det kommit ytterligare lite mer snö tills idag så nu börjar det verkligen känns som att vintern och julen är påväg på riktigt.

Så min dag har varit väldigt mysig med första julkänslorna. Hoppas eran fredag också har varit bra! Kram Elin

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Där var vi på julbord förra året Kärleken å ja
nouw.com/stenhagenbettan
elinnhellgren
elinnhellgren,
Okej va mysigt! Hoppas ni också tyckte det var bra 😊🎄
nouw.com/elinnhellgren
Vickan93
Vickan93,
det var roligt att träffa dig❤️💗
nouw.com/vickan93
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack detsamma! Det var roligt att träffa dig med ❤️💕
nouw.com/elinnhellgren