Julmarknad i Högbo

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er och att ni fick en mysig helg. Min helg har varit väldigt bra och mysig. Först i lördags så kom ju Elin och Agnes på lite julmys och fikade, sen på kvällen var jag, Anna, mamma och pappa ut och åt middag på Adrians (en restaurang i stan), och sen igår (söndag) så var jag till Högbo på julmarknad. Så det har varit en helg med rätt mycket julfeeling ändå, även fast jag inte tycker man har fått den där riktiga julkänslan än.

I söndags blev det väldigt spontant bestämt att vi skulle åka på julmarknad i Högbo, men det var himla mysigt. Det var jag, mamma och Jennifer som åkte dit. För mig var det första gången jag var på det, så det var roligt. Sen var det lite halvtråkigt väder, och det hade säkert varit ännu mysigare att åka dit när det hade blivit lite mörkare ute också, men vi tyckte det var bra ändå. Det var skönt att gå där innan det blev alldeles för fullt med folk och innan det blev alldeles för lerigt. För det var väldigt geggigt där när vi gick, och det är inte det roligaste när man har rullstol att komma fram med.

Sen var det roligt att vi hittade lite saker med. Jag köpte dock bara ett te, men mamma köpte även chokladbollar och lite olika korvar och rökt kött. Sen fanns det ju såklart väldigt mycket saker att kika på. Det var allt från godis, strumpor, lyktor, kryddor, fårskinn, olika träsaker dem hade gjort, skinnprodukter, olika saker att äta som t.ex. marmelader, honung och senap osv. Det var i alla fall väldigt mysigt att göra någonting som är kopplat till julen såhär på tredje advent.

Har ni varit på några julmarknader än för i år? Jag har bara varit på den här bortsett ifrån Gävlebocken invigningen, men då gick vi inte heller runt och kikade på samma sätt eftersom vi stod där själv och sålde.

Gillar

Kommentarer