Julpyntsshopping

Idag har jag inte haft några sjukhusbesök, vilket har varit skönt. Istället började vi dagen med att ta det lugnt vid frukosten, sen städade vi och gjorde lite fint här hemma innan vi åt lunch. Efter lunchen så var vi till rusta och Ica maxi för att kolla/köpa julsaker inför första advent och julen eftersom jag knappt har några sånna saker. Eftersom det här är min "första" jul kan man säga i mitt helt egna hem. Förra året tycker jag inte riktigt räknas för då var det inte mitt eller vad man ska säga. Så i år blev det en del saker jag har behövt/behöver köpa inför julen för att få lite julkänsla.

Jag hittade lite julgranskulor, julgransbelysning, glitter, julgransfot och matta att ha under granen. Jag hittade sen även två lampor som jag ska vid två jättestora fönster som jag har i nya utbyggnaden vi håller/hållit på och byggt. Så jag hittade en hel del saker ändå idag. Men det är skönt att jag är så gott som klar nu med det "viktigaste" inför julen så det ska bli lite juligt. Det ska bli roligt att få ta fram sakerna snart inför första advent. Jag hoppas bara några saker jag beställt hinner komma innan det blir första advent så det blir klart.

Efter att vi var på rusta så var vi en snabbis in på Ica maxi som var nästan precis bredvid, för jag hade sett att dem hade annonserat för några adventsljusstakar som jag tyckte såg fina ut. Men dem verkade vara slut när vi var där, så det var tråkigt. Istället småhandlade jag lite när jag ändå var där.
Hoppas ni har haft en bra dag och får en trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229