Kalas & kinarestaurang

Den här helgen har det varit lite mer fart. Jag har varit på allt ifrån 3-års kalas, på kinarestaurang till att jag varit och handlat mat. En riktig blandning, förutom att jag också varit hemma. Igår efter lunch var jag först på 3-års kalas. Det var roligt och full fart. Det var ett par bekanta till familjen, deras son som fyllde år.
Sen en stund efter det var jag in till stan med Anna, pappa och Elin. Mamma skulle på 50-års fest så hon var inte med. Vi var i alla fall på Österns Pärla, en kinarestaurang i stan och åt middag. Det var trevligt och roligt att passa på och hitta på lite saker när Anna är hemma och hälsar på. Hon har varit det lite mer nu dem senaste helgerna pga att det har varit lättare för henne att komma hem när hon bor närmare, eftersom hon nu fortfarande har praktik i Sundsvall. så det är ju betydligt närmare att ta sig därifrån än ifrån Umeå.

Det var min helg i lite stora drag. Idag har det varit en lite lugnare dag, även fast gårdagen flöt på lättsamt den med. Idag har jag varit mer hemma och hållit på lite blandade saker. Jag har bl.a. fördelat mina medicindosetter, tittat på lite serie och efter lunch var jag och handlade mat. Det gick bra. Sen resten av dagen har det inte hänt så mycket.

Hoppas er helg också har varit bra!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229