Kalassöndag

Igår var det en rolig dag fast jag inte alls kände mig pigg eller i form för att egentligen göra någonting. Men på eftermiddagen stannade vi först till en snabbis på stan för jag skulle skynda mig upp på en butik och köpte en jeansskjorta för de hade inte storleken i Valbo, men de hade dem stor tur var i stan. Jag ville skynda mig och köpa den igår eftersom de bara hade rea där nu under helgen som var. Sen efter det så åkte vi vidare på kalas. Det var min kusins tjej som fyllde 25 år, så då var vi dit för att fira henne. Det var trevligt. Och roligt att se vart och hur dem bor nu eftersom dem har flyttat till hus.

Sandra som fyllde är hon som också var med när jag hämtade Harry. Dem har också två nakenkatter och det var med dem jag fick testa och se om jag tålde rasen överhuvudtaget. Så det var roligt att träffa den andra av dem katterna dem har med, för den hade jag inte träffat tidigare. Sen hade dem även två till (tre till just nu) katter som är håriga. Vilket som så bodde dem i alla fall i ett jättefint litet hus. Så det var roligt.

Sen igår, efter det så köpte vi lite kinamat med oss hem och åt det sen när vi kom hem. Det var gott. Sen resten av kvällen blev det väldigt lugnt. Jag duschade, vi tittade på tv och vilade tills det var dags att gå och sova. Så det var skönt. Det var min söndag.

Såhär låg Anubis (deras ena nakenkatt) större delen av tiden. Under filten där det var varmt och skönt.

Gillar

Kommentarer