Kan de vara en vändning?

Godmorgon kära ni!

Då var det sist dagen på den här veckan. Vad fort och sakta en vecka kan kännas. Det här har verkligen inte varit min bästa vecka. Den har ärligt talat varit väldigt tuff, så jag är glad över att den faktiskt börjar lida mot sitt slut.
Dock i fredags så började jag känna en minimal förändring med illamåendet. Jag har det fortfarande extremt jobbigt med det, men jag kunde få i mig mat lite lättare tycker jag och kanske inte var exakt lika illamående på morgonen. Samma sak igår (lördag). Det var första gången på länge som jag fick i mig allt jag hade lagt på tallriken, även om det är väldigt små portioner.

Jag hoppas verkligen det här kan vara början på en förändring åt det bättre. Jag håller verkligen tummarna för det! Men i fredags var det i alla fall en vecka sedan jag gjorde en del förändringar med mina mediciner. Eller sen min reumatolog satte ut och sänkte bland fyra olika mediciner. Så vi förhoppningsvis skulle få någon typ av förändring.

Däremot har kroppen blivit betydligt sämre. Det tog fyra dagar sen ändringarna som det sakta började bli sämre. Jag fick ju halvera min bromedicin (Xeljanz) satt jag bara tar den på morgonen istället för både morgon och kväll. Men efter det har jag blivit betydligt stelare i kroppen. Nu tar det nästan ända fram till lunch innan jag har kommit igång från morgonen, och jag har mer ont under natten. Framförallt i knäna, höger knä. Dem har blivit sämre för varje dag. Jag hade lite ont i dem innan sänkningen, men nu har det verkligen börjat eskalera. Det blir som sagt bara sämre, så om det fortsätter såhär måste jag nog höra av mig till reumatologen igen inom kort. Det är lika över revbensfästena/bröstbenen. Där har det också bara blivit värre. Men vi får som sagt se hur det fortsätter, och jag hoppas illamåendet också fortsätter åt rätt håll och inte bara är något tillfället. För illamående är något jag är extremt less på kan jag lova.

Nu har jag precis ätit lite frukost och försöker komma igång för dagen. Men hoppas ni får en fin söndag, KRAM!

Gillar

Kommentarer

Stina
Stina,
Krya på dig. Fick behandling i fredags och mår pest. Vet hur du har det. Pest eller kolera
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack snälla du! Det lät inge roligt det heller.. Hoppas du också får må bättre snart!
nouw.com/elinnhellgren
IP: 82.99.3.229