Kan det inte lägga sig bara

Nu håller jag ärligt talat på att bli tokig. Jag har mått illa nu i ca 1 månad utan att det vill bli bättre. Jag lär ta illamående medicin varje dag för att inte kräkas och för att överhuvudtaget kunna få mig lite mat. Jag är så trött på att bara gå och vänta dag ut och dag in på att det ska lägga sig och kännas bättre igen, men det händer ju ingenting. Och jag vet inte heller hur länge jag ska behövs vänta. För på en månad tycker jag ändå biverkningarna borde börja ha trappats av, för jag har ju ändå sänkt dosen också. Men tydligen inte...

Idag har det i alla fall blivit en väldigt lugn dag. Jag har inte orkat gjort något speciellt, så det har varit en hemmadag idag inser dåliga vädret. För ärligt talat har det regnat precis hela dagen.
Just nu har jag i alla fall nyligen lagat lite middag och ätit, och nu ligger jag i soffan och vilar/väntar på att mamma ska komma förbi. Äntligen ska det bli av att hon ska klippa håret på mig, för det blev inget sist när det var tänkt. Så det ska bli skönt!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229