Känslomässig bergochdalbana

God kväll kära ni!
Vilken dag jag haft idag. En riktigt bergochdalbana känslomässigt. Den har inte varit särkilt bra, men just nu känns det lite bättre i alla fall. Jag tror det börjar tära rätt mycket nu med att jag inte vet vad mitt mående egentligen beror på, och pga att ingen läkare heller verkar hitta någonting avvikande.

Självklart vill man inte att dem ska hitta något som är fel, men jag har till stundvis känt att det nästan vore bättre. Då skulle jag i alla fall få svar på vad mina symtom beror på, och förhoppningsvis kanske man vet vad man kan göra för att det ska bli bättre. Men när man inte vet, så blir det inte heller så lätt att göra någonting.

Ovisshet, det måste vara en av dem jobbigaste sakerna bortsett från själva symtomen..

Hoppas ni i alla fall har haft en bra torsdag! Det har inte varit fullt lika varmt idag i alla fall som det var igår. Det tycker jag har varit rätt skönt, för igår var det verkligen på bristningsgränsen för mig. Samtidigt som man ska väl inte klaga på det fina vädret. Men jag tror vi är många nu som skulle tycka det skulle vara skönt med lite svalare dagar och kanske lite moln. För det märks att man inte är "van/gjord" för såhär varma dagar som de varit dem senaste veckorna.

Gillar

Kommentarer