Känslosam dag

Hej fina ni!
Hoppas ni har haft en bra dag. Då var det inte långt kvar tills det är helg igen. Herregud vad fort tiden går, och den riktiga sommarvärmen är tillbaka igen den med, efter några dagar som varit liiite svalare.

Jag har haft en rätt omtumlande dag. Idag var jag på begravning. Det var våran granne under min uppväxt som hade gått bort. Hon som bodde i exakt samma hus som jag bor i nu. Det var inte roligt, men det känns ändå bra att man nu ha varit på den. Tack och lov har jag inte behövt gått på så många begravningar. Det här var min andra begravning som jag varit på. Men det var väldigt fint, så jag hoppas hon har det bra där hon nu är, och får vila i frid!

Annars idag har allt gått lite i ett, som det har gjort varje dag den här veckan. Idag har jag bl.a. cyklat på motionscykeln, duschat och suttit med hårinpackning, ritat klart porträttet jag har hållit på med samt börjat lite på ytterligare en ny. Sen var vi (jag, Anna & Sandra) och handlade efter begravningen och när vi kom hem blev det bara lite matlagning och sen har det varit lugnt resten av kvällen. Jag var riktigt trött när vi kom, så det har varit skönt att bara ta det lite lugnt nu ikväll.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229