Koll på hälsocentralen - check!

Jag skrev i förra inlägget gällande tummen att jag hade ringt till hälsocentralen pga att jag inte tyckte det såg så bra ut, och att jag efter lunch hade börjat svällt om tummen. De ringde i alla fall upp mig ca halv 4 idag på eftermiddagen, och då ville sköterskan jag pratade med att jag skulle komma så dem fick kolla på det. Så det inte var en infektion jag hade på gång. Så vi åkte nästan på en gång dit och fick komma in relativt fort.

Hon jag fick träffa kollade lite fort på fingret och sen var de typ klart. Hon tyckte det såg fint ut. Lite svullet och rött men ändå fint. Det jag kunde tänka på var att försöka hålla den lite mer i högläge och sen om det fortsätter göra mer ont, för jag tycker det känns som att det hårdnar och sväller mer och mer kring senan så ska jag ringa till reuma så dem får titta på den. Sen får jag ju såklart höra av mig igen om det skulle vara något.

Men det var ändå på något sätt skönt o få det kollat. För tummen har ärligt talat blivit betydligt tjockare bara under dagen och sen känns det som att senan har börjat hårdna och känns tjockare. Jag vet inte vad det beror på men tydligen är väl det normalt då. Och sen att det gör ont hela tiden. Klart det känns, det är ju ändå relativt nygjort (2 veckor sedan), men det är samtidigt 2 veckor så jag tycker det kanske borde kännas ännu bättre. Men jag får helt enkelt avvakta och hoppas på att det känns lite bättre imorgon, och blir bättre var dag som sen kommer. Men de blir det nog. Ändå skönt att det inte var någon infektion vad hon kunde se nu i alla fall!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229