Kort uppdatering - Harry

Hej fina ni!

Jag vet att det har varit lite tystare ifrån mig dem senaste dagarna, men det har varit rätt mycket som har hänt dem senaste dagarna och under helgen, så jag har ärligt inte haft ork till att skriva.

Men jag tänkte i alla fall ge er en kort uppdatering om en grej som hänt och som varit och är väldigt jobbig just nu, och det är att Harry är riktigt dålig. Han ligger inlagd på ett djursjukhus i Uppsala. Han blev inlagd där i lördags pga kraftiga diarréer sen i onsdags och i lördags på morgonen hittade jag 13 spyor lite här och var här hemma, plus att hans allmäntillstånd var kraftigt sämre. Han var riktigt slö och hängig. När vi först kom in och träffa en veterinär här i Gävle såg de att han var rejält uttorkad och skulle behöva bli inlag för att få vätska och näring vi dropp. Därav att han ligger inlag i Uppsala. Han blev även bara sämre under dagen.

Jag tänker att jag förklarar mer i ett eget inlägg mer om vad som hänt osv, men då vet ni alla fall lite om varför mina tankar och energi går lite mer till Harry.

Jag håller verkligen tummarna för att han mår så pass bra att jag får hämta hem honom imorgon. Men det visar sig. Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

Karolina
,
Stackars lilla Harry... Det gör ju så ont i hjärtat när ens husdjur inte mår bra❤️. Hoppas han mår bättre och får komma hem snart. Massor med kramar till både dig och Harry
Elin Hellgren
,
Ja det gör ju det.. Det är inte alls roligt ❤️ Ja igår fick han äntligen komma hem. Tack Karolina, och massor med kramar till dig med!
IP: 82.99.3.229