Kropp, bestäm dig!

Hur irriterande är det inte att man ska bli pigg så fort man lagt sig i sängen för att sova. Jag var så grymt trött kring middagstid och under kvällen idag, men nu när jag äntligen ligger i sängen för att sova och får sova så är man riktigt pigg. Det är alltid lika irriterande när det händer. Därför tänkte jag att jag kunde passa på och skriva lite om vad jag gjort denna tisdag, så får jag se om jag blir lite tröttare igen efter det.

Idag har det hela den här dagen bara gått i ett. Det är därför det blivit dåligt med inlägg idag med. Jag tror vi (jag & Sandra) har gjort någonting i stort sett hela tiden, fast det har inte varit stressigt så det har ändå gått bra. Jag har bl.a. duscha, varit ute på en promenad, cyklat på motionscykeln, varit på sjukhuset och både tagit prover (inför op), fått akupunktur samt att vi fixade descutan inför duschningen på måndag då jag ska opereras. Så det var skönt att få det ordnat.
Sen har jag packat ihop lite saker, Sandra har fixat i ordning på hela övervåningen (loftet) där alla assistenter kan ha sina saker. De har även en säng där, plus att jag har lite förvaring/förråd där med, så hon har rensat upp där och gjort jättefint. Så det känns väldigt skönt att ha fått det ordning. Jag gillar verkligen när det är ordning och reda på sakerna så man vet vart man har allt.
Sen vid middagstid ungefär kom mormor och morfar och hälsade på från Hudik. De skulle hämta en bil de hade köpt som såldes här i närheten, så pappa hjälpte dem och var och tittade samt köpte den igår kväll, så då kom dem idag och hämtade den. Det var roligt att träffa dem igen. Så då åt vi middag ihop allesammans, även farmor och farfar vilket var väldigt trevligt att dem också var med.

Därefter var Anna inne hos mig på kvällen och tittade på film och fikade lite. Jag kan väl inte påstå att filmen var särskilt bra (kommer inte ens ihåg vad den hette..), men det var trevligt att bara få umgås med henne. Speciellt eftersom man inte hinner träffas så mycket under framförallt vardagarna när hon jobbar.

Hur har eran tisdag varit? Lugn, stressig?

Min morgondag (onsdag) kommer nog i alla fall bli lite lugnare än vad både denna dag och gårdagen har varit. Jag hoppas det, för det känns lite som att jag behöver det. Men imorgon kommer jag i alla fall inte behöva åka iväg någonting. Om jag inte vill det vill säga, men jag har inget inplanerat i alla fall. Så det känns skönt.

Nej nu ska jag försöka sova igen. Godnatt med er så hörs vi mer imorgon! Kram

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229