Laddar inför bilbingo

Va trött vi blev efter lunchen. Vi har verkligen haft fullt upp under förmiddagen jag och Emelie. Först var jag till min anordnare för assistenterna och lämnade ett kvitto sen Ölandsresan som dem skulle ha, sen var vi till AkrenZoo i Valbo för att köpa foder till Harry, och på vägen hem stannade vi på Apoteket och hämtade ut medicin jag hade beställt. Sen var det lunch på en gång när vi kom hem, och efter det var det precis som att luften gick ur oss båda.

Så nu har vi tagit det rätt lugnt. Vi har nyligen varit ute nu en sväng och cyklat. Men gud så trött vi blev efteråt. Vi höll nästan inte på att komma hem, men herregud va roligt de var. Den är så himla mycket roligare att cykla på än vad man tror. Och ni ska nästan se folk när vi kommer cyklandes förbi folk eller möter folk i bilar, de får så stort leende på läpparna, och det är så roligt att se.

Men både jag och Emelie blev så himla trötta i benen, så nu ligger vi och vilar upp oss inför Bilbingo som vi tänkte åka på ikväll. Det ska bli riktigt roligt för jag har inte varit på de något i år. Sist var förra året, så det ska bli roligt.

​Min lilla melonälskare.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229