Laddar inför operation

Just nu har jag precis suttit och druckit lite kaffe och saft. Den mängd jag får ta. Idag är det dagen D, operstionsdagen på handen. Jag har sovit bra inatt, så de var skönt. Men jag hade så himla ont i huvudet igår eftermiddag/kväll. Det var värst på kvällen. Det gjorde så ont så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. Det var till och med så jag mådde illa. Men jag misstänker att det kanske är en massa spänningar i kroppen. Både efter den ny träning förra veckan kanske och sen kring operationen. Eller speciellt kring operationen, eftersom jag mått lite sisådär inför det den här gången.

Jag känner mig ju lugn inför själva sövningen och allt så, satt det är inte de. För det har jag gjort så många gånger. Men allt det andra. Att det troligtvis blir en liten jobbig period nu man ska in i igen, att jag kommer blir ännu mer begränsad (eftersom det är högerhanden och jag är högerhänt). Men det ska nog gå bra! Jag laddar lite nu inför det i alla fall, och försöker tänka positivt och ta allt som det kommer.

De ringde från operation i fredags och frågade om jag kunde komma in lite tidigare. Jag skulle annars varit inne till kl.12 och nu ska jag vara där till kl.11. Inte så mycket tidigare, men så mycket så jag inte fick äta en lätt frukost nu på morgonen i alla fall. Jag har för mig att sköterskan sa att dem ville ha in mig lite tidigare för att de skulle lägga en blockad prata hon om, så vi får se. Jag tar allt som det kommer.

Just nu laddar jag lite inför att vi ska åka in. Jag ska strax duscha i det där Descutanlösningen igen så jag blir riktigt ren, och packa lite saker i väskan. Sen är jag redo. Jag fick duscha med det där igår kväll med. Sen blir det bara väntan tills vi ska åka in till sjukhuset. Hoppas ni alla får en trevlig dag! Jag hör av mig mer sen om hur det går med allt! Kram till er.

Gillar

Kommentarer

Anita Swensson
Anita Swensson,
Många, många lycka till kramar. Kram, kram.
elinhellgren.se
Elin Hellgren
Elin Hellgren,
Tack så mycket! Det gick bra. Kram, kram
IP: 82.99.3.229