Laddar inför Stockholm

Min helg blev väldigt lugn med inget speciellt inplanerat. Jag gjorde mest det jag bara kände för, så det var skönt. Det blev en hel del städning, lite promenader, lite handling, fika hos farmor och farfar och premiärgrillning. Jag har grillat tidigare hos mina föräldrar, men det var första gången för i år hos mig.
Det blev i alla fall en väldigt lugn och lättsam helg. Men det var nog mest för att jag skulle åka till Stockholm till A i måndags till i tisdags, så det blev lite att ladda batterierna inför det.

I lördags blev det att vi spontant åkte in till stan en sväng. Vi skulle handla lite inför att jag och Elin skulle grilla, och jag hade lite småärenden jag behövde köpa men bara om jag hade ”vägarna förbi” stan, men då hade vi inget att göra i lördags så då åkte vi ner på stan en sväng. Saken var bara den att det var så grymt mycket folk. Det var löningshelg och lördag och vi tänkte inte på det, så det blev inte så långvarigt där.
Så efter det handlade vi lite inför grillningen och sen resten av dagen tog vi det bara lugnt.

Under söndagen var jag bara hemma. Det blev en hel del städning, jag va och hälsade på och fikade hos farmor och farfar efter lunch. Det var trevligt. Sen blev det lite matlagning och en del vila. Jag var i alla fall bara hemma.

Jag har varit väldigt dålig på uppdatering nu dem senaste dagarna, men det har varit lite för mycket dem senaste dagarna. Först att jag var i Stockholm och inte har varit hemma, och sen har det varit en del annat, men de tänkte jag ni får veta mer om i ett eget inlägg.

Gillar

Kommentarer