Läkarrond & permission över helgen

I onsdags hade vi rond på förmiddagen om planen lite framåt. Jag tycker det besöket gick väldigt bra, det kändes bra. Det var min smärtsjuksköterska och en smärtläkaren som var med. Det var samma smärtläkare som var med i måndags med. Han var verkligen jättebra och planen kring allt känns bra tycker jag.
Till att börja med pratade vi om hur det hade gått hittills med höjningen av medicinen de höjde i måndags. Jag tar den tabletten annars med också, men jag tycker det har gått bra. Jag tycker det har gjort skillnad på värken tillsammans med bedövningsplåstren som jag har under dagarna på handen.
Sen har det varit lite svårt att ställa in vilken tid jag ska ta den tabletten för att få bästa effekten under dygnet. Men igår (torsdags) så kändes det betydligt jämnare.

Sen i onsdags så började dem också sänka smärtpumpen. Vi fick ner så den låg på 7ml/h från 10ml/h. Sen gjorde dem den resterande sänkningen idag (fredag). Våran plan enda sen i onsdags eller början av veckan har varit att jag ska komma hem till den här helgen.

Sen igår blev det bestämt att jag ska få permission över helgen. Så jag skrivs inte ut helt och hållet, även fast vi tror det kommer gå bra. Men det kändes bra, som en trygg och bra plan ifall det inte skulle gå (men de tror vi de kommer göra), men som en reservplan helt enkelt.

Så det ska vara och bli så skönt att få komma hem. Innan jag åkte hem idag på eftermiddagen så var det en hel del fix med duschning (får inte göra det hemma pga långtids pvk:n), lägga om långtids pvk:n, få akupunktur av min smärtsjuksköterska och få klart med mediciner och så. Så jag kom därifrån kring tretiden.

Det var riktigt skönt att känna friska luften igen utomhus, få komma hem till hemma miljön som jag inte varit i på år och dar. Men då vet ni lite om läget i alla fall!

Hoppas ni får en trevlig helg allihopa! Jag ska försöka njuta så mycket jag kan!

Gillar

Kommentarer

Anita Swensson,
Ha nu en trevlig helg med familjen och A. Skönt att allt börjar ordna till sig. Kram, kram.
elinhellgren.se
Elin Hellgren
,
Tack så mycket! Det har jag haft! Det har varit skönt att vara hemma och ifrån sjukhuset. Hoppas ni också har haft det bra! Kram, kram