Lång dag igår med - del 1

Detta inlägg skulle ha kommit upp igår eftermiddag/kväll.

Igår hade jag en hel del saker för mig. Jag har gjort någonting hela tiden har det känts som. Det började med att jag gjorde mig i ordning och duschade och undertiden jag gjorde det så ringde dem från öron-näsa-hals mottagningen. De sa att jag hade fått en tid för att få träffa en läkare kl.14. Men det var skönt att det var den tiden, för först hade jag en tid hos min smärtsjuksköterska för akupunktur kl.13. Så det passade jättebra, då kunde jag hinna gå på båda besöken.

Sen innan det så åkte jag och Elin förbi min anordnare för assistansen. Vi skulle fixa lite kring det ekonomiska inför när vi ska åka till Stockholm och Öland. Så det var skönt att få det ordnat, så vi kan släppa det. Sen hämtade vi även lite fler saker som lärde fyllas på.

Därefter att vi hade ordnat kring allt med resan så åkte vi ner på stan. Det skulle bli så himla tight med tiden att hinna fixa mat hemma innan vi skulle vara på sjukhuset igen, samt att jag behövde kolla på lite skor. För dem enda jag kan ha just nu är att jag precis kan trycka på mig ett par Foppa tofflor. Men det är inte dem roligaste skorna att ha jämnt. Jag hoppas svullnaden ska lägga sig lite till så jag kan använda mina andra nya skor som jag köpte för någon vecka sedan. Men för tillfället så är jag lite för svullen. Jag har varit extra svullen sen jag gjorde illa foten/fötterna.

Men efter en del om och men så hittade jag faktiskt ett par. De påminner väldigt mycket om tofflorna som Birkenstock är mest känd för, dem som har två band över fotryggen. Jag hittade ett par från ett annat märke som dessutom var från barnavdelningen. Ibland ska man ha tur där med att det ska passa och finnas rätt storlek. På dem här jag köpte så behövde jag ha stl 34, så små skor brukar jag inte kunna ha men dem måste ha varit väldigt stora i storlekarna. Annars brukar jag kanske ligga på stl 35, men lär oftast ha stl 36 för att få plats med iläggssulor eller för att få plats pga svullnaderna.
Men det var roligt i alla fall att jag hittade ett par som är något annat är Foppa tofflor.

Vi åt lunch på stan också, men det blev ingen hitt. Vi tänkte att vi kunde gå på ett annat ställe än dit jag/vi annars oftast går om jag ska äta på stan. Men igår ångrade både jag och Elin att vi inte tog det andra stället ändå. För varken hon eller jag blev nöjd. Jag tog spagetti bolognese, men det var snarare som en soppa. Och i börja smaka de rätt gott, men sen smakade det mer och mer konstigt. Så det var ingen hitt.

Sen efter vi hade ätit så gick vi och kollade lite och fördrev tiden innan det var dags att åka till sjukhuset. Jag skriver om besöken på sjukhuset i nästa inlägg.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229