Lång eftermiddag - både sjukhuset & HC

Nu är jag äntligen hemma. Jag har varit på sjukhuset hela eftermiddagen. Jag var där för att träna hos fysioterapeuten och därefter var jag till hälsocentralen för att ta bort stygnen sen jag opererade bort födelsemärket förra veckan. Det gick bra att ta bort dem, men nu när jag kommit hem ser det nästan ut som att såret börjar glipa lite, som att det blir mer och mer. Så jag får nog försöka tejpa ihop det så det inte går upp mer.

Idag var det sista gången jag tränade med fysioterapeuten som jag har haft undertiden hon jag har haft i vanliga fall har varit hemma och varit mammaledig. Det ska bli roligt att få börja hos henne igen eftersom det var längesen sist. Det är ca 1,5 år sen sist och jag har inte haft henne något sen jag blev sämre/dålig i bålbalansen och hela den karusellen som blev. Men på måndag ska jag i alla fall till henne, så det blir roligt. Sen var det ju lite trist att det var sista gången jag hade hon jag har haft nu, men vi kommer nog springa på varandra där uppe på fysioterapin.

Det som var lite drygt idag var att vi behövde vänta en del emellan besöken på sjuktaxin. Speciellt när vi var klar på hälsocentralen, för det gick på kanske 2 min. Och vi hade såklart 45 min väntan på sjuktaxin hem och den kunde inte komma tidigare heller, så det var lite drygt. Men vi tog en promenad och köpte en glass undertiden. Så det var lite skönt i alla fall att ta en promenad och göra något, än att bara sitta och vänta. Då går ju tiden lite fortare i alla fall.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229