Lång eftermiddag + ett annorlunda vårtecken

Idag har det varit en lång dag. Det var längesen jag kände mig såhär trött i huvudet som jag gjorde efter den här eftermiddagen. Men det har ändå gått bra måste jag säga.

Annars har det inte hänt så mycket idag, förutom en grej på förmiddagen. För då var jag ut med Harry för första gången utomhus i ett litet koppel jag hade. Han har inte gått själv utomhus någon gång eftersom det har varit alldeles för kallt utomhus för en nakenkatt. Men idag var det rätt bra väder, soligt och lite värme i luften så då passade vi på.

Det gick jättebra, men han var väldigt försiktig. Han riktigt smög försiktigt ute och ju mer han var ute ju mer verkade han gilla det. För sen när vi gick in och stängde altandörren så mjaua han riktigt så han nästan skrek, för att han ville gå ut igen. Och sen sprang han bort till hallen där jag har skjutpartierna där han kunde titta ut och även där mjaua han. Han ville helt enkelt ut igen, så det fick han mersmak på kan man ju lugnt säga. Men jag vet inte om det är positivt eller negativt. Men efter vi hade varit ute och han verkade gilla det så mycket så kände man sig nästan taskig, eftersom han är en innekatt och helst ska vara inne. För kylan klarar han ju inte av eftersom han inte har någon päls. Men han tyckte det var roligt i alla fall, och det var roligt att se han gilla det med. Så någon mer gång blir det nog garanterat, men när vet jag inte.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229