Lång måndag

I måndags var ju jag till min reumatolog, men jag var även på två sjukhusbesök till. Det var en rätt stressig dag med ont om tid. För först skulle jag vara och få akupunktur kl.11, men då var min smärtsjuksköterska lite försenad så det blev lite stressigt att få akupunkturen. Sen därefter kl.11:45 skulle jag vara uppe på fysioterapin och träna med min fysioterapeut. Träningen gick väldigt bra. Det är roligt nu när man börjar se lite förändringar. Det kanske inte är så stora, men det är ändå en liten förändring.

I måndags hann vi med all träning vi brukar förutom en benövning. Men det gick bra ändå. Sen kl.13 hade jag tid för att träffa min reumatolog. Så däremellan satte vi oss och åt lunch som vi hade tagit med oss. Jag hade quinoasallad med kycklingspett som jag har fixat, så det var gott. Vi tog med lunch eftersom vi inte skulle hinna gå och köpa mat och äta den, med tanke på att vi hade ont om tid mellan besöken. Men det gick ändå bra, för vi fick en liten lugnt stund istället så vi kunde varva ner lite efter träningen och de.

Däremot var min läkare lite sen pga att det hade varit så dåligt med parkeringar på personalparkeringen. Tydligen håller de på och bygger om där, men att den skulle öppna igen nästa vecka vad jag förstod. Så det var ju förståligt varför han var försenad, men man kommer ju inte ifrån att det är lite drygt att bara sitta och vänta. Men det gick bra det med, tur vi hade varann så vi kunde umgås.

Så måndagen blev en rätt stressig dag för mig. Jag tycker inte alls om stress. Men dagen gick ändå bättre än vad jag trodde den skulle göra. Det flöt på ganska bra. Sen på vägen hem efter sjukhusbesöket så var jag och hämtade ett paket jag hade beställt på triangeln (i hille) samt att vi var förbi en butik i stan en snabbis och köpte en tavla jag har kollat på. Det är ju verkligen enkelt nu att kunna göra spontana stopp som att t.ex. hämta ett paket jag beställt på vägen hem om jag varit någonstans. Det är jätteskönt! Allt blir så mycket enklare, för det var ju inte möjligt förut. Det är en helt annan frihet när man har egen bil, det måste jag säga.

Sen i måndags så kom äntligen min säng som jag har väntat på. Jag blev verkligen jättenöjd, så det var roligt. För det blev precis som jag ville att det skulle se ut. Så den sängen och gaveln kom på kvällen efter middagen, så under kvällen höll vi på och fixade i ordning där. Så min måndag var rätt stressig men jag ändå en bra dag. Mycket handlar ju om planering.

En liten sneekpeak på hur tavlan och sängen såg ut.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229