Längtar

Idag har det varit en rätt lugn dag, samtidigt som det känns som att vi har gjort någonting nästan hela tiden. Först på morgonen så möttes jag av dem här fina blommorna som jag hade fått av Lovisa. Det är hennes sista jobbdag idag, så det är lite sorgligt för oss båda. Men vi försöker göra en bra dag av det istället. Hon ska flytta till en annan stad och plugga, så jag är samtidigt väldigt glad för henne skull att hon kom in på utbildningen hon ville gå, även om jag verkligen kommer sakna henne som både assistent och vän.

Idag efter frukosten så började jag med att duscha och göra mig i ordning. Därefter blev det lite lunch och sen åkte vi med mamma och handlade mat. Vi var till Willy´s. Det var rätt skönt att gå där idag för det var inte så mycket folk som det brukar kunna vara, alltså väldigt lugnt. I vanliga fall brukar jag försöka att inte handla på söndagar eftersom många mataffärer får in nya varor på måndagar, speciellt om jag ska köpa grönsaker. Men det fanns rätt bra idag med, så där hade jag tur.

Sen när vi kom hem packade vi upp alla varor och nu ligger jag lite i soffan och skriver här på bloggen. Jag går här hemma lite otålig och väntar på att Anna ska komma hem. Hon är påväg hem hit idag, så det ser jag verkligen fram emot, och att hon kommer vara hemma i ca en vecka. Så jag har nog en bra vecka framför mig.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229