Lite bättre

Godmorgon på er!

Vad svårt jag hade att somna igår kväll. Det tog lång tid, men efter en hel del om och men så somnade jag. Igår var nog första dagen som jag reflekterade över att tårna kanske känns lite lite bättre på högerfoten. Det är inte den där absolut värsta smärtan precis hela tiden som jag har haft. Eller så är det för att jag har haft så ont efter sprutorna den här gången.

Jag brukar aldrig riktigt svara på systemeffekt av kortisoninjektioner. Det brukar vara någonting vi kan hoppas på, men som aldrig brukar hända. Men vem vet, den här gången kanske är den första. Jag vet inte, men jag hoppas. För jag hade fruktansvärt ont där innan, och att jag ens övervägde kortisoninjektioner där. Då är det illa.

Systemeffekt betyder att med hjälp av den extra kortisondosen jag får i kroppen av kortisoninjektionerna så kan den mängden av medicin även ibland hjälpa på fler leder. Hjälpa på leder som man har ont i men inte sprutar. Framförallt dem som ligger nära varandra. Det kan vara om man t.ex. sprutar ett finger, då kan det kanske hjälpa lite på fingret bredvid. Det är systemeffekt. Men som jag skrev här ovanför så brukar det aldrig bli så för mig. Om det inte är första gången med tårna på alla år just nu då.

Men jag håller tummarna att det inte bara är något tillfälligt, utan att det faktiskt kanske har blivit bättre på riktigt. Sen har jag ju alltid min "vanliga" värk och nervvärk, men ni förstår vad jag menar.

Ryggen och bröstkorgen/revbensfästena börjar kännas skaplig nu. Det är en vecka sedan på onsdag, och som jag säkert har skrivit många gånger förut så brukar jag säga att det tar en vecka innan det är rätt bra efter sprutorna. Jag brukar ställa in mig på det så att jag inte ska bli alltför besviken om det inte blir så, och det brukar stämma rätt bra. Sen är det någonting nere i länden där nere som inte vill ge med sig, så jag misstänker att det kanske kan vara ett lättare ryggskott tillsammans med att det var inflammation. Oavsett så är det i alla fall lite bättre efter sprutorna, och det blir de fortfarande sakta dag för dag.

Idag ser det ut att ytterligare bli en fin dag. Det både låter och ser ut som det genom fönstret. Jag ska få besök av en utav mina assistenter och vän som för tillfället är sjukskriven. Det ska bli himla trevligt och mysigt, för nu var det ett tag sedan igen. Vi ska bl.a. äta lite frukost ihop. Annars får vi se vad den här dagen för med sig.

Hoppas ni får en fin dag, KRAM!

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
God morgon.. Så skönt att det känns lite bättre och va mysigt att få umgås lite med din
nouw.com/passionbagareokock
elinnhellgren
elinnhellgren,
Ja jag håller med! Det känns skönt. Ja det var jättemysigt och roligt att träffa henne igen! 😊🌸
nouw.com/elinnhellgren
Evaeliasson
Evaeliasson,
Skönt att du känner dig lite bättre hoppas att det får fortsätta så 💞
nouw.com/evaeliasson
elinnhellgren
elinnhellgren,
Ja verkligen! Det tycker jag med 💕
nouw.com/elinnhellgren