Lite bättre med det ena, men alltid är det något..

Gokväll fina ni!

Idag känns det som att jag har mått lite bättre. Speciellt om man jämför med igår då jag i princip var soff-liggandes större delen av dagen. Så antibiotikan kanske har börjat hjälpa nu, jag hoppas det! Igår var jag i alla fall inte alls pigg och hade så ont över urinblåsan så fort jag rörde mig eller när det började närma sig dags för medicin. Så det var ingen rolig dag.

Idag tog jag mig i alla fall iväg och handlade. Så det kändes bra, för det behövdes. Sen har jag fortfarande inte alls känt mig nå pigg idag. Jag fick t.o.m. avboka träningen som jag hade på sjukhuset inplanerad. Det var tråkigt, och så himla typsikt för jag tycker det är väldigt roligt. Och sen sist jag var där så pratade vi och planerade kring att jag ska gå där två gånger i veckan istället för en gång som de varit nu. Men då ska såklart urinvägarna börja krångla som ett brev på posten. Det är så frustrerande. Precis som att kroppen eller basiluskerna kände av det och ville jäklas. För när man minst anar det då ska de banne mig dyka upp.. Men jag hoppas verkligen jag känner mig piggare och kan gå nästa vecka som planerat igen i alla fall.

Sen misstänker jag att jag håller på och blir sjuk. Det är de sista jag kände att jag vill råka ut för. Jag har i alla fall fått mer och mer ont i halsen och har börjat bli lite hes nu framåt kvällen. Igår hade jag också lite småont, men de var mest på morgonen och sen gick det över. Men kom tillbaka igen lite framåt kvällen igår och sen idag har jag haft småkänningar hela dagen, samt fått lite rethosta. Så jag hoppas verkligen det känns bättre imorgon! Hoppas ni i alla fall har haft en bra start på veckan! Bättre än min i alla fall, kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229