Lite bättre & tur till Söderhamn

Imorse när jag öppnade ögonen höll jag på att bli tokig, huvudvärken var fortfarande kvar. Den ville verkligen inte ge sig. Men under dagen så har den i alla fall minskat. Jag tror det kommer från nacken, för jag har ont där. Men jag hoppas det inte vill komma tillbaka så igen, för det var verkligen utdraget. Och ville inte försvinna i första taget.

Idag har det varit en rätt rolig dag även fast den började lite drygt där med huvudvärken. Jag var på en tur till Söderhamn, till sjukhuset där. Jag var dit för att röntga njurarna. Göra datortomografi alltså. Det var lite drygt att åka ända dit för ca 5min, för längre än så tog inte undersökningen. Men det var ändå rätt roligt att göra en liten tripp. Lagom lång tripp. Vädret var kanske inte det bästa, men det gick ändå bra. Vi tog det lugnt och försiktigt, men det var bra mycket snö i Söderhamn med. Snudd på mer än vad det är här i Gävle. Men nu är undersökningen gjord i alla fall, så nu är det bara att vänta och se vad det visar.

Det är en rutinkontroll kan man säga på njurarna som jag gör varje år för att kolla njurstenarna jag har i njurarna. Om dem har blivit större, mindre, fler eller färre. Så det blir lite spännande att höra vad det visar.

Vi åt i alla fall på en jättebra liten Kinarestaurang där när vi kom till Söderhamn. Det såg inte så jättefräscht ut när vi kom innanför dörrarna, men det var jättegod mat och mycket folk. Så vi blev glatt lite överraskade.

Sen efter att vi kom hem har vi bara tagit det lugnt. Jag har haft sådan mensvärk och mest legat med vetesäcken på magen, pratat med syrran i telefon och sen har vi kollat på två filmer. Djävulen bär Prada och How to be single. Den nr.2 kan jag verkligen rekommendera er att se, den var riktigt rolig och bra. Lättsam film att bara ligga och titta på.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229