Lite dåligt men fint

Inatt har jag inte sovit bra. Jag vaknade redan vid halv ett tiden inatt och tyckte det var morgon. Men där hade jag ju verkligen fel.. Natten hade ju bara börjat. Sen hann jag nog vakna ca 2-3 gånger till innan klockan var kring fyratiden, men då stod jag inte ut längre pga värken i tummen, så då tog jag en till värktablett, och efter det kunde jag sova skapligt. Jag vaknade kanske bara en eller två gånger, så det var ju bättre i alla fall.
Jag hatar att nattsömnen kan påverka och ibland förstöra hela dagen. Man märker på något sätt att hela dagen blir fel. Ni vet säkert vad jag menar. Sen har jag haft mer ont idag. Det har varit/är framförallt i tummen. Och jag känner inombords hur humöret börjar tryta mer och mer, fast den inte har gjort det än. Utan det känns mer lite som en tickande bomb. Men det beror nog på flera saker, men dem störta är nog tröttheten, att jag har mer ont och att jag börjar känna mig mer och mer frustrerad över att bara kunna använda en hand. Jag tror det är störta "boven" just nu, om man kan kalla det så. Jag kan säga att bara det här inlägget har varit väldigt tålamodsprövande och tagit en evighet att skriva.

Idag har jag annars bara varit hemma, eller ja nästan hela dagen. Det var inte förrän nu på kvällssidan som jag och Agnes åkte en sväng och kollade när pappa åkte lite cross på sin bana, och sen visade jag henne en runda man kan springa här i närheten. Annars idag har jag duschat, lagat mat två gånger, varit ute en hel del och suttit på altanen, varit ute med Harry en sväng på innergården och sen vilat lite i soffan ute i uterummet/hallen så vi bara hade nätdörren stängd så inte Harry skulle rymma. Så det har varit en sammanfattad rätt lugn och skön dag, tillsammans med en del trötthet och värk.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229