Lite mer ork

Hejsan!
Fredag igen. Vad fort även denna vecka har gått. Men den här veckan har jag i alla fall kunnat haft lite fler saker inplanerade. Det märks att jag börjar kunna göra lite småsaker som att t.ex. göra en snabbhandling, åka på ett sjukhusbesök eller liknande. I början efter att jag kom hem ifrån sjukhuset så orkade jag ju knappt sitta uppe och äta mat. Det var i alla fall direkt till att lägga sig efter att jag hade ätit i alla fall. Så det är ändå skönt, även om det är en lång bit kvar.

Jag kan även tycka att jag kanske har börjat fått tillbaka lite mer styrka i kroppen än vad det varit. För jag förlorade ju extremt mycket efter eller i samband med infektionen rättare sagt. Så det känns även bra, även om det är långt kvar där med innan jag är tillbaka helt där jag var.

Idag har jag haft en dag utan några planer inplanerade. Det har varit rätt skönt. Jag har varit mest hemma bortsett från en sväng till Apoteket för att hämta mediciner och sen en liten snabbhandling. Annars har jag även ringt en del samtal till sjukhuset som behövde göras, så det var skönt att få det gjort.

Det var bl.a. angående njurstenarna jag haft/har. Det var på tal om att jag skulle få börja med någon medicin för att minska bildandet av njurstenarna, så jag inte ska få samma besvär igen. Men då behövde dem få svar ifrån analysen först, för att veta om det fanns någon behandling för just den stenen jag har.
Men så fick jag hem ett brev från läkaren med svaret min inget angående medicinen, så det var det jag ringde om. Sen har jag även haft en konstig molande obehagskänsla i sidan och mot njuren, samt som en svullen känsla som inte vill gå över. Så det pratade jag också med dem om. Men då ska jag så precis göra rutinröntgen imorgon (ca en månad efter operationen), så de skulle titta på dem bilderna och höra av sig nästa vecka när hon sköterskan jag pratade med hade hunnit prata med läkaren. Så det känns ändå bra. De har verkligen haft ett så himla bra bemötande från Aleris sjukhuset i Bollnäs tycker jag. De har verkligen varit toppen och varit så trevliga! Så det har varit skönt.

Lite typiskt bara att jag ska vara på sjukhuset kl.08:40 imorgon för datortomografin. Att jag alltid ska lyckas få röntgentider på lördagar. Men det är som det är. Lite typiskt, men jag ändå glad att jag får komma.

Hoppas ni får en mysig fredagskväll och en trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229