Lite oroväckande...kan vara det

Igår var ju jag till min reumatolog. Jag var dit pga att nacken är så jäklig och värker precis hela tiden. Extremt den senaste veckan måste jag säga, men även innan det.

Det jag även passade på att fråga min reumatolog igår var om ett utslag jag har fått i ansiktet precis nedanför hårfästet i pannan, samt att det har börjat komma lite framför ena örat i håret där (polisongerna) framför öronen. Det jag är lite smått orolig över, det är om jag har fått psoriasis i huden. Eftersom jag redan har det i kroppen. Det är de läkarna tror i alla fall. Så jag har ändå klarat mig bra, om det inte är förrän nu det har börjat komma. Men jag hoppas det bara är något som är tillfälligt. För förutom nu så har jag aldrig haft något sånt i huden tidigare, så jag hoppas på det bäst.

Jag passade i alla fall på att fråga honom om det igår när jag ändå skulle till han, och allt han nämnde som tydde på att det kunde vara psoriasis stämde in på det jag har. Och det förstärkte bara min fundersam kring det eller början till oro över det. Men jag fick lite tips med ett schampo jag kunde testa och sen så ska vi hålla koll på det. Så det känns ändå bra.

Men jag vill verkligen inte att det ska vara psoriasis, så vi får se helt enkelt. Men om det är de så får jag väl ta det därifrån och se vad vi gör åt det. Om inte annat så förstärker det ju bara min reumatiska diagnos om vad det är för typ av reumatiskt jag har. Eftersom det verkar vara lite olika jag har tendenser ifrån. Så det är väl det enda positiva med det, annars kan jag gärna skippa den biten om jag fick bestämma. Men som sagt, vi får se lite med tiden vad det är för typ av utslag jag har fått.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229