Lite planer på gång

Hejsan på er!

Då var helgen i full gång. Jag hoppas ni har haft en bra vecka. Jag tycker min har varit en av dem bättre. Jag har haft en rätt rolig vecka. Det har känts lite som att man har fått lite ny energi och motivation på något sätt. Något som har känts väldigt skönt just med tanke på att det har varit väldigt jobbigt ett tag. Framförallt att få känna motivation och vilja till att göra någonting. Sen kan ju säkert solen och känslan av att våren är på väg ha hjälpt lite också. Men oavsett så är huvudsaken att det känns lite bättre och lättare.

Det jag bl.a. har pysslat med är mina projekt jag har på g. Både påbörjat och håller på och planerar. Jag har haft lite olika planer på hur jag ska göra både inomhus och utomhus. Det är både i köket, ute i hallen, kring växthuset och på framsidan framför altanen. Så det är på flera olika ställen.

Framför altanen började vi fixa med i veckan. Det gick himla fort, men det är inte klart än. Där valde vi att ta bort en stor buske och istället göra som två egen byggda pallkragar. Det är lite jobb kvar där innan vi är färdiga och sen ska dem fyllas med jord, men det är ändå en bra början.

Sen igår hjälpte faktiskt pappa mig att köpa hem lite skåp till köket som jag ska ha. Jag ska ändra om även där litegrann, och jag tror det kommer bli himla bra. Jag har funderat ett bra tag på det fram och tillbaka kring hur jag vill göra, och tillslut kom jag fram till det jag valt. För hela grejen är att jag behöver få in mer förvaring, och jag tror det här kommer bli bästa lösningen. Så det ska bli spännande att se när det är klart. Jag ser fram emot det.

Hallen håller jag fortfarande på att funderar över. Något jag har gjort under flera år egentligen. Hallen är inte helt lätt med tanke på att den är så pass stor och sitter nästan ihop och är som ett varmbonat uterum på samma gång. Det känns så i alla fall, eftersom jag också har två stora skjutpartin på vardera långsida av rummet. Vilket gör det väldigt svårmöblerat.

Därför skulle jag vilja göra i ordning någon mysig plats där man kan sitta och "bara vara". För speciellt under vår/sommartiden blir det att man väldigt gärna vill vara där ute, och sitta i det rummet just med tanke på att man också kan öppna upp skjutpartina och bara ha myggnäten. Så det håller jag på och funderar kring nu. Eftersom jag också måste få plats med två elrullstolar någonstans. Så vi får se om jag kommer på någon bra idé.

Hoppas ni får en fortsatt fin helg, KRAM!

Gillar

Kommentarer

milayoyo,
My classmate's sister makes $85/hr on the internet. She has been out of work for 6 months but last month her income was $20072 just working on the internet for a few hours. Go to the website - https://ujeb.se/mgMjV
ujeb.se/mgMjV
IP: 82.99.3.229