Lite solsken

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er här på nya veckan. Idag har jag en sisådär dag, men så är det ibland. Dem dagarna kommer dem med, även om dem är jobbiga. Igår var jag faktiskt ut en sväng på eftermiddagen och satt ute i solskenet med pappa, farmor o farfar, Anna och Isabella med en kopp kaffe. Det var faktiskt riktigt skönt. Få lite frisk luft och få lite solsken på sig. För det var ju inte igår precis om man säger så, utan mer exakt 47 dagar sedan, och då var det bara fram och tillbaka mellan sjukhuset-bilen och bilen-hemma.

Vi var nog ute nästan en timme, sen var jag tvungen att gå in för att få upp foten i mer högläge igen. Det är tråkigt att den hela tiden ska få styra precis ALLT, men så är det just nu. Det är inget jag riktigt kan göra någonting åt.

Sen har jag även fått höja en av medicinerna för nervsmärta igen. Det är samma medicin jag höll på och höjde för två veckor sedan. Men det tror jag blir bra. Jag hoppas den kan hjälpa till lite på smärtan och göra så smärttopparna blir lindrigare, så jag inte behöver ha det som jag hade i söndags. Det blev bestämt när jag pratade med min smärtsjuksköterska igår och sen träffade jag även henne idag. Det var då det blev bestämt, eftersom jag ringde dit för att höra vad jag skulle göra.

Gillar

Kommentarer

carolinalarsson
carolinalarsson,
Härligt med sol 😊
nouw.com/carolinalarsson
elinnhellgren
elinnhellgren,
Ja verkligen! 😊
nouw.com/elinnhellgren
hilmak
hilmak,
En kaffe i solen är aldrig fel! Hoppas du hittar en bra dos för dig, och slipper ha ont! ♥️ Kram!
nouw.com/hilmak
elinnhellgren
elinnhellgren,
Nej verkligen inte! Skönt det! Tack snälla, det hoppas jag med! ♥️ Kram!
nouw.com/elinnhellgren
IP: 82.99.3.229