Little bit better

Då var det ny vecka igen. Jag hoppas ni har haft en bra helg, min var ju sådär som ni redan vet från mitt tidigare inlägg. Idag känner jag mig i alla fall lite bättre. Det känns fortfarande som att jag håller på och blir sjuk och lite av illamåendet är fortfarande kvar, men jag har lite mindre ont i huvudet. I alla fall hittills och det är skönt bara det.

Men jag är riktigt trött på att hela tiden behöva tampas med allt vad att vara sjuk innebär. För det är inte bara och det är inte roligt. För det är ofta så oförutsägbart. Men tyvärr tillhör det just den här delen med att vara sjuk. Skönt är det i alla fall att huvudvärken har börjat minska lite, just nu i alla fall. Sen vet jag ju inte hur jag mår lite senare, men det kanske ändå är påväg att gå åt rätt håll. Och bara det är ju bra, om det är så.

Idag har jag inte så mycket planerat förutom ett sjukhusbesök kl.15, också tänkte jag åka in till stan en sväng innan lunch och leta efter en jacka. En mellanjacka att ha nu när det blir höst och innan vintern riktigt är här. Så vi får se vad jag hittar, om det finns någonting jag gillar.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229