Livligt om nätterna & 24

Godmorgon fina ni!
Vilken natt detta har varit. Jag brukar inte alltid vakna när de leker, men inatt vaknade jag av ett kras. Då har Svante (han sov kvar här inatt) troligtvis lekt så min Eva Solo karaff har gått sönder. Sen var den även full med vatten så det var vatten överallt. Det är ju mindre roligt när det är natt och man nyligen har somnat.

Annars så är det inte vilken dag som helst idag, utan det är min födelsedag. Idag blir jag hela 24 år gammal. Jag vet inte om jag märker direkt någon skillnad att jag har blivit ett år äldre. Nu längre känns det inte lika "viktigt" eller "speciellt" kanske man ska säga att fylla år. Sen är jag såklart jätteglad över att jag har chansen att få fira att jag blir ett år äldre. Men jag tror det blir lite mer och mer så ju fler födelsedagar man har haft, att det inte känns lika speciellt. Sen kanske det inte är så för alla, men lite så känner jag.

Sen hade jag mitt kalas i helgen som var för släkten så det kommer nog bli en rätt "vanlig" och lugn dag idag. Jag ska på ett sjukhusbesök bara. Och sen kommer det såklart bli lite firande med familjen ikväll, så det ska bli mysigt. Jag blev dock glatt överraskad av Agnes imorse när jag satte mig vid frukostbordet. Hon hade gjort så fint med ljus, partyhatt och present till mig. Så himla gulligt av henne måste jag säga.

Gillar

Kommentarer

Karolina
,
Grattis på födelsedagen i efterskott !!!
Elin Hellgren
,
Tack så mycket Karolina!
Elin Hellgren
IP: 82.99.3.229