Lördag & förberedelser

Lördag och helg. Just nu ligger jag i soffan och tar det lite lugnt. Jag och pappa har precis tittat lite på skidor på teven. Zigge är med han också liggandes i knät och myser under täcket. Snacka om att dessa katter älskar värme, de är verkligen det bästa dem vet. Värme och få slappa med lite lekryck då och då.

Jag sov hos mina föräldrar inatt. Det är den här helgen i månaden då jag är med dem under ca 1,5 dygn utan assistent, och igår/idag är det en sån dag.
Det är rätt mysigt faktiskt. Att få umgås lite själv med bara familjen.
Sen brukar jag inte sova hos dem, men den här gången blev det så. Rätt mysigt det med att få bädda ner sig i soffan med flera täcken och kuddar, samt flera katter som kommer och vill mysa och värma en. Dem är ju verkligen så mycket varmare än vad en ”vanlig” katt med päls är. De är som små vetesäckar och det tackar man ju inte nej till nu när det är överlag kallare.

Idag är det de sista förberedelserna inför imorgon som gäller. Det är då det är bocken invigningen här i Gävle, och vi ska stå där vid ett stånd med Gavle Design. Det ska bli himla spännande och roligt, så det ser jag fram emot. Men visst är det lite nervöst också, och innan man har fått ordning på allt. Det ska bli skönt sen när allt är på plats, allt är uppdukat och står så som man vill ha det. För det är alltid lite stressigt och jobbigt innan man har fått koll på läget med allt, allt är nedpackat och man hoppas att man inte har glömt något.

Jag har aldrig varit på en bocken invigning förut så bara av den saken ska det bli roligt att se och vara där.

Är det några av er som också ska dit imorgon? Kram Elin

Gillar

Kommentarer

Elisabeth
,
Så roligt det låter. Lycka till! Det är så kul att få läsa om dig som designer och entreprenör också. Bloggen handlar om ditt liv med reumatism, och det är så bra och jätteviktigt. Du gör en insats här!!! Men Elin, konstnären, är också en stor och viktig del av dig. Kul att få en inblick i det livet också.
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack så jättemycket för dom fina orden Elisabeth! Vad glad jag blir att du tycker det. Du anar inte vad det värmer. 💕
nouw.com/elinnhellgren
IP: 82.99.3.229