Lördag & söndag - Hemmahelg

Min helg har varit väldigt lugn. Det har varit en riktig hemmahelg och en del fix. Jag har bl.a. plockat fram, diskat och ställt in mina finglas som jag har samlat på länge in i vitrinskåpet. Jag hittade inte alla mina glas, så några av dem måste jag ha lagt någonstans som jag inte kommer ihåg. Men dem ska jag leta vidare efter. Men det blev väldigt fint med dem jag fick in i vitrinet i alla fall.

Sen har jag städat en del, bytt sängkläder, badat Harry, tittat på serie och hållit på en del med bloggen. Försökt fått ordning lite mer på inläggen och så, men det tar tid så ni får fortsätta ha lite förstående för att jag fortfarande inte är helt klar. Sen har jag också tränat en del. Försökt gått med gåbordet, tränat uppresningar till det samt cyklat på motionscykeln. Idag cyklade jag faktiskt till och med 6 km, och det var INTE igår kan jag säga. Så det var roligt!

Vilket snökaos det också har varit. Idag har det varit lite lugnare, så det har varit skönt. Det har inte kommit exakt lika mycket under kort tid, även fast det fortsatt kommit. Sen fick vi se lite av solen idag, lite snabbt. Jag hoppas vi kommer få se mer av den. Jag hoppas vi kanske kommer kunna gå ut på en liten promenad, utan att köra fast med elrullstolen helst. Så jag får se imorgon hur det ser ut och hur kallt det är.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229