Lördag x3

Hej på er!

Då var vi inne på lördag tredje dagen i rad. Det är vad det känts som i alla fall. Jag tycker det har varit en konstigt vecka som aldrig verkar vilja ta slut. Jag skrev de i mitt förra inlägg med, men den har verkligen känts riktigt lång. Sen har den inte varit dålig, det är inte det utan den har bara känts extremt lång.

Idag har det i alla fall varit en rätt seg dag. Första dagen jag inte har haft något jätte planerat som jag har tänkt att jag ska göra under dagen förutom lite städsaker. Jag vet inte om det är de tillsammans med att det har varit himla tråkigt väder idag.

Idag har det känts som att regnet har hängt i luften i stort sett hela dagen, och sen varit som en ruggig känsla. Lite slappa-i-soffan-ruggigt-väder känsla. Om ni förstår vad jag menar? Vi har försökt idag att vi skulle gå ut på en promenad tidigare idag, men då har det börjat regna så fort vi pratat om det. Så efter andra försöket, eller gången vi pratade om det så gav vi upp den tanken.

Annars idag har jag lagat lunch. Belugabolognese och pasta blev det, och till middag gjorde jag med ris till istället för pasta. Jag tycker nog det var godare med ris till, men det är ju en smaksak. Det var första gången jag laga det, och det är faktiskt också en rätt jag kan rekommendera. Det var himla gott.

Förutom att laga mat har jag fortsatt skriva på min fortsättning till er kring min sjukdomshistoria, och försökt fått ordning på min toppmeny här på bloggen. Men det går inte särskilt bra. Det är precis som att ändringar jag gör inte vill fastna, utan hoppar bara tillbaka till så det var innan. Men jag hoppas det ska lösa sig snart.

Hoppas ni har haft en bra lördag, på den "riktiga" lördagen, KRAM!

Gillar

Kommentarer