Lugn torsdag

Vilken lugn dag jag har haft idag. Jag började dagen med att städa klart kylskåpet som vi börja städa igår kväll, vattna lite blommor och städade lite allmänt. Sen har jag ritat lite, varit ute på en promenad, tittat på One tree hill som jag börjat kolla från början på igen och sen var jag och åt middag med mamma, syrran och min assistent idag på eftermiddag/kvällssidan. Vi åt kinamat på Lilla Saigon. Den matrestaurangen är verkligen bra, så den kan jag rekommendera er att gå och äta på.

Jag har haft en rätt bra dag förutom lederna och sjukdomskänslan jag har i kroppen. Sen har jag även känt mig rätt lättirriterad. Men inte med mening utan jag tror det beror på att jag inte känner mig så pigg. Lederna jag har besvär av har nästan bara blivit sämre för varje dag nu den senaste tiden. Och jag tror mycket av det beror på att vädret verkligen har gjort en helomvändning mot hösten dem senaste dagarna. Framförallt till idag, och kyla + väderskiftningar är ingen bra kombo. I alla fall inte i mitt fall.

Men förutom det så har jag haft en bra dag. Jag ringde förresten hälsocentralen idag med. Jag har hittat ett till födelsemärke som ser lite knepigt ut. Det ser ut som ett hudfärgat födelsemärke med en mörk ring runt. Det som försvårar det lite är att det sitter på huvudet och där ser ju inte själv, så jag vet inte hur länge jag har haft det den. Jag är nog mest bara nojig.

För jag trodde först att jag hade fått det nu, men sen när jag pratade med mamma när vi åt middag om det så sa hon att hon hade sett det förut. Så jag har nog haft det ett tag. Men det kan ju inte skada att kolla upp det nu när jag bokat in för det. Och dem ska ju kolla det samtidigt som jag ska ta bort det andra jag har på bröstet. Så vi får se om dem låter det här vara eller tar bort det med. Det dröjer lite innan jag ska dit, men det beror på att jag inte skulle riskera att såret inte hinner läka efter handoperationen.

Men så har min dag i alla fall varit. Hoppas eran också har varit bra.

​Bilden på blomman här ovanför måste nog vara den sjukaste blomman. Det är en riktig deppblomma måste jag säga. För när den har vissnat, då är sommaren slut och det stämmer verkligen. För nu har den ju gjort det och det stämmer ju ganska bra på hur vädret är också. Eftersom det är mycket kallare och ruggigare ute, för det har ju regnat en hel del också under vissa av dagarna som varit.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229