Lugna dagar

Igår hade jag en riktigt slapp dag måste jag säga. Så då gick det inte många knop. Jag gjorde väl det mest nödvändiga som att tvätta lite och laga mat vid två tillfällen, annars blev det en del serietittande. Jag och Lovisa började titta på en serie som heter Farang. Det var en svensk serie som utspelade sig i Thailand, och där hände det en hel del grejer som bl.a. hade med brott och knark att göra. Vi hann se några avsnitt, men den var rätt bra så den ska vi nog fortsätta titta på nästa gång vi ses och hon jobbar. Jag hade en sån gårdag då när ni vet när man känner sig sådär riktigt risig, samtidigt som man inte orkar bry sig. En sån dag hade jag igår. Men ibland är det rätt skönt att ha sådana dagar med.

Sen idag gjorde jag mig först i ordning. Jag och Emelie följde med mamma till köpis (Valbo köpcentrum). Vi skulle börja med att titta efter ett par trådlösa hörlurar till mig. Jag får så himla ont på öronen av dem jag har nu, och ofta brukar jag ha dem på kvällen när jag ska sova då jag har börjat lyssna på podcast för att lättare kunna somna på kvällen. Jag har ganska svårt att komma till ro och somna på kvällarna så då är det skönt att ligga och lyssna på någonting, och det hjälper faktiskt lite.
Men det är inte lika skönt att vakna på nätterna av att man är alldeles öm om öronen och har ont. Annars tycker jag det funkar riktigt bra med ett par hörlurar som sitter på huvudet, on-ear/over-ear eller vad det kallas. Då behöver jag inte vara rädd för att Harry ska bita av några sladdar undertiden jag sover heller, för det har jag redan varit med om en gång. Så det riskerar jag inte igen.

Men det var inte det lättaste att hitta några. Det finns ju en hel del olika modeller och märken, och sen sticker det iväg så fort i priserna med, så jag får fundera lite. Efter vi hade tittat klart på hörlurarna så var det tänkt att vi skulle åka in på köpis, men då var det så grymt mycket bilar och kö ända från rondellerna mot parkeringen, så då valde vi faktiskt att åka hem. Det kändes inte alls lika roligt längre att åka dit när det var så mycket folk, även fast köpcentrumet slukar en hel del folk. Men det kändes som att det mest bara skulle bli jobbigt, så då sa vi det att vi hellre åker dit en annan dag istället. För när vi var "klara" eller det var tänkt att vi skulle ha åkt till köpis så var klockan inte ens ett, så det var ju väldigt tidigt också för att det redan skulle vara mycket folk. Så det skippade vi.

Och jag tror vi gjorde rätt i det, i alla fall för min del. För på vägen hem fick jag så himla ont i huvudet och nacken. Nacken hade jag ont i redan innan vi åkte, men det blev inte bättre om jag säger så. Sen har huvudvärken bara hållit i sig under dagen, så det har varit rätt lugnt under eftermiddagen. Jag tror det är vädret det berodde på, i alla fall huvudvärken. Jag brukar kunna få det när det känns som att regnet hänger i luften, och det gjorde det idag. Men det känns lite bättre nu i alla fall, så det är skönt. Jag hoppas nackvärken också känns lite bättre till imorgon.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229