Måndag - Tjugoandra Maj

Igår (måndag) hade jag en schemafri dag. Alltså ingenting inplanerat. Vi började lite med att se hur jag mådde, sen efter frukosten och vi hade gjort oss i ordning så valde vi att gå ut på en promenad. Jag tror det blev en runda på ca 5 km, och det var riktigt skönt ute måste jag säga. Man fick verkligen lite sommarfeeling. Så fler sånna här dagar hoppas jag på.

Sen annars idag så blev det en tur till stan för att utöka lite i garderoben av det som inte finns. Lite hittade jag, men inte allt. Men det var trevligt, jobbigt att prova byxor bara. För det är inte mitt favoritplagg att prova om jag säger så. Men jag hittade ett par i alla fall. Jag ska prova dem lite mer hemma med tänkte jag, för problemet för mig är att dem måste vara sköna att sitta i utan att dem ser alldeles för stora ut, och såklart vara lätta att ta på och av.

Annars igår så var jag också förbi en sväng till Djurkliniken jag går med Harry till. Jag behövde köpa mer mat till honom samt prata med dem om Harry för hans utslag har kommit tillbaka bara efter att han har varit ifrån medicin en dag. Så då fick jag prata med veterinären om hur jag skulle göra, så nu ska han få börja med en ny medicin tillsammans med det han har tagit tills det har börjat ge effekt.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229