Måndagens träning - Introduktion

I måndags var jag till sjukhuset för att träna hos min fysioterapeut. Jag var lite stelare den gången kan man säga. Jag hade inte lika mycket kraft och energi kändes det som. Det var precis som att kroppen får slut på energi så fort och sen är det bara vila som gäller. Det går liksom inte att vila lite också får man tillbaka lite energi, utan om man har gjort slut på den för dagen så har man.

I måndags så skulle jag cykla lite innan övningarna jag gör på Redcorden för att värma upp lite, men jag tror det gjorde att energin bara tog slut ännu mer, och jag blev väldigt trött i benen. Jag blev det väldigt fort om man säger så. Samtidigt som det är bra att värma upp lite innan, så jag ska göra det nästa gång med så får vi se om det kanske var en tillfällighet eller om det blir för mycket med att göra det också.

Sen igår så hade jag även introduktion med en ny/till assistent som ska börja. Det var roligt och jag tycker det gick väldigt bra. Det var väldigt trevligt och roligt att hon var med. Så det var roligt.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229