Mathämtning

Det här måste ju vara något bland det bästa när man tillhör riskgruppen och helst inte ska röra sig ute bland folk. Men idag var det rätt skönt att komma ut hemifrån en liten sväng. Jag är ju i stort sett alltid hemmavid om det inte är så att jag är ute på en promenad häromkring där jag bor, eller om jag är ute på gården, alternativt hos mina föräldrar. 9/10 av gångerna i alla fall. Idag var vi i alla fall till ica MAXI igen för att hämta hem lite mat som jag och farmor hade beställt hem.

Det är så himla praktiskt. Så enkelt. Speciellt nu när man har kommit in i det mer. Jag och farmor brukar göra det tillsammans också brukar jag och den assistenten som jobbar sedan åka och hämta det. Idag var det faktiskt riktigt skönt att komma hemifrån lite och se någonting annat, även om jag rent fysiskt inte ens gick ur bilen någonting.

Vi hade tur att vi åkte direkt tills vi hade tid att hämta det, för nästan direkt efter att vi var klara och hade stått i kö en stund så var det en ännu längre kö med bilar som också skulle hämta. Sen var det säkert extra med folk nu eftersom det närmar sig för midsommar.

Jag kan i alla fall rekommendera er att göra det. Det tar några gånger har jag tyckt att komma in i det och komma in i att planera mer än vad man gjorde tidigare, men nu är det himla skönt. Alla mataffärer har ju att man kan handla vi internet nu och beställa så det bara är att hämta upp det sedan vid en viss tid. Ett litet onsdagstips såhär på kvällskvisten, KRAM!


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229