Mått sådär

Nu var det några dagar sedan ni hörde ifrån mig. Dem senaste dagarna har jag inte varit så pigg. Jag har haft så ont i halsen (fortfarande) och mått väldigt illa under eftermiddagarna/kvällarna. Speciellt dem senaste dagarna. Halsen trodde jag var lite bättre i onsdags men sen under eftermiddagen var det precis som att det började om igen ännu värre, och sen dess har jag haft jätteont.

Jag börjar nästan fundera på om jag måste höra av mig till reumatologmottagningen på måndag eftersom jag har haft ont i över en vecka nu, och det går inte åt det bättre hållet. Snarare att det blivit sämre. För det började ju förra fredagen, alltså över en vecka sedan. Och sen är det ju vanligt med just luftvägsinfektioner pga dem immundämpande medicinerna jag tar. Så jag kanske skulle behöva prata med dem.

Sen har illamåendet varit en jobbig grej för mig den här veckan. Jag har mått väldigt illa, speciellt efter lunch och resten av dagen. Illamåendet har ju pågått nu i nästan 2 veckor, och det stämmer väldigt bra överens med när jag ökade på Azatioprinen. Så jag är ganska övertygad om att det är den som gör att jag mår illa. Min läkare sa också att jag kunde få det, att det var en rätt vanlig biverkan. Så nu är det bara att försöka hålla ut tills det förhoppningsvis lägger sig. Sen tror jag även det är pga den medicinen som jag har så ont i halsen. Eller att den är bidragande till det i alla fall, eftersom dem båda sänker immunförsvaret. Både Azatioprinen och Cosentyx.

Just nu hoppas jag bara det ska släppa någon gång. I alla fall bli bättre, men det visar sig. Jag får kämpa på så länge jag kan. För snart borde det bli bättre i alla fall.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229