Medicinjakt & provtagning

Idag började jag dagen med att försöka ringa till reumatologen och deras telefonkö, så de skulle ringa upp mig, men det gick inte. Det verka vara något fel på telefonsystemet, så den sa bara att det var tekniskt fel och försök igen senare. Men det gick ju inte eftersom jag måste få tag i medicinen jag hade slut på idag. Så då bestämde vi att vi måste åka in till sjukhuset och gå dit och prata med dem personligen. Så det gjorde vi.. För jag hade inte fått svar via mina vårdkontakter heller om att han hade skrivit receptet, för jag hade skickat det i fredags. Men då när jag väl kom till sjukhuset och var på reuma så sa sköterskan där att han precis hade skrivit receptet. Så det var bra. Så nu är kvällen räddad.

Sen hade jag sådan tur att jag kom på att jag hade prover som behövde tas antingen idag eller imorgon inför läkarbesöket på torsdag, så då passade vi på och gjorde det samtidigt. Så det var skönt. Men nu är jag hemma igen i alla fall. 

Senare idag på eftermiddagen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag ska i alla fall äta middagen med farmor o farfar och pappa ikväll. Det blir mysigt. Det hade strulat ihop sig lite med assistenterna idag, för hon som skulle ha jobbat idag (eller jobbade morgonen) har blivit sjuk och har feber, men ingen annan kunde hoppa in hela dynget. Så hon fick jobba morgonen/förmiddagen tills vi fick ordning på allt. Så idag har jag tre olika assistenter kan man säga. Men det löste sig i alla fall. Men då löste det sig så att jag lärde vara med familjen ett tag på sena eftermiddagen/kvällen tills hon som ska göra natten kommer. För hon är på ett annat ställe under dagen/kvällen och jobbar. Så då får jag äta med dem, vilket var väldigt snällt. Det löste sig i alla fall, och det är huvudsaken, för det vore ju inte bra om jag blev sjuk nu med tanke på att jag ska opereras nästa vecka. 

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229