MIDSOMMAR

Min midsommar var väldigt lugn i år. Extra lugn skulle jag nog säga. Det var lite konstigt att inte Anna var hemma, för vi brukar annars alltid fira ihop. Eller så har jag mått väldigt dåligt just kring midsommar, antingen legat på sjukhuset eller i migränliknande huvudvärk. Men i år fick jag vara hemma och må "som vanligt", så det var skönt.

Igår var jag med mamma, pappa, farmor, farfar och Emelie (assistent/vän). Vi hade tänkt åka fram till hembygdsgården en bit härifrån, men ärligt talat så kände ingen av oss för det på morgonen så vi skippade det. Vi var hemma istället. Jag tror vi var väldigt trötta allihopa igår efter denna vecka, så det var rätt skönt att bara få vara hemma. Jag t.ex. hade haft två väldigt intensiva dagar, så det var väldigt skönt med en dag bara "hemma". Men lite fixade vi ju ändå i ordning. Vi hade t.ex. gjort midsommarfint på bordet där vi skulle äta med midsommarblommor och midsommarstång, vi klädde upp oss lite, hade midsommarlunch, fika och sen middag. Så det kändes ju ändå som midsommar, så det var mysigt.

Sen visade det sig att farfar hade en el-scooter som han har fått låna/fått. Jag vet inte hur det låg till, men han får använda den i alla fall som han vill. Grejen är bara den att jag har aldrig sett den förut. Så när pappa började prata om den, så förstod jag inte alls vad de pratade om, så då tog pappa fram den. Tydligen har vi haft den här hemma i ett år, men jag har ärligt talat aldrig sett den. Men då fick jag i alla fall prova den, och den var faktiskt riktigt rolig. Så den åkte jag också runt lite på igår här omkring på gården, och en liten sväng här på byn. Emelie hakade på hon med. Den var lite lättare att styra och gasa med än vad det är med min elstol (utomhusstolen), för den styr man med en joystick. Med den här var det ett helt handtag som man styrde med, så då kunde jag ta vänsterhanden till hjälp. Så då behövde jag knappt använda högerhanden, eftersom man nu kunde gasa och så med vänsterhanden också.

Den är ju helt klart inte snygg, det kan jag hålla med om. Sen är den ju väldigt gammal, alltså INTE nyaste modellen direkt. Men himla praktisk och framförallt rätt rolig. Jag tror bara man måste komma över det här att det är pinsamt. Så den ska jag försöka få farfar att använda lite mer också. jag hoppas han gör det, för jag tror den kan vara till hjälp för han. Speciellt dem dagarna som är lite sämre.

Sen gjorde jag också en liten midsommarkrans till Harry. Han blev så söt i den tycker jag. Han tyckte nog inte den var lika rolig, men gullig blev han. Hoppas ni alla fick en trevlig och bra midsommar!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229