Midsommarhandling & akupunktur

Dagen började lugnt men ändå var vi rätt effektiva imorse. Jag ville komma iväg i skaplig tid för att handla lite inför midsommar imorgon, innan det säkert skulle bli alltför mycket folk. Så det gjorde jag på förmiddagen. Sen efter lunch var jag till sjukhuset för att träffa min smärtsjuksköterska och få akupunktur. Det blev inte att jag kunde åka i förrgår pga huvudvärken, så det var skönt att jag ändå kunde det idag.

Midsommar kommer bli väldigt lugnt imorgon. Vi ska ha lite midsommarlunch först mitt på dagen med mamma, pappa, Anna, farmor och farfar (och jag och Sandra). Det blir trevligt.
Sen kommer vi även äta middag ihop mot kvällen, så det blir trevligt. Jag tror vi bara kommer vara hemma och umgås, för ingen av oss är så pigg i år eller känner att vi måste åka iväg på något midsommarfirande. Sen ska det inte bli särskilt roligt väder heller, utan mest bara en massa regn som det ser ut som nu. Så vi blir hemmavid.

Anna är ju inte alls pigg. Hon fick åka in till akuten för tredje gången tidigt imorse igen för att hon hade så ont. De är rätt säkra på att det är gallan som bråkar med henne. Stackarn. Men nu har hon fått ännu lite starkare smärtstillande och så som hon kan ta till, och det verkar i alla fall hjälpa. Så det är skönt. Hoppas verkligen hon slipper dem värsta anfallen nu och inte behöver åka in till akuten en fjärde gång.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229