Min dag hittills i korta drag

Hittills idag så var jag till sjukhuset på förmiddagen. Först var jag till min reumatolog på ett läkarbesök, och sen gick jag förbi endokrinmottagningen eftersom jag har haft så problem med att komma i kontakt med dem. Jag skulle prata med dem om min vidare behandling efter Forsteon, eftersom jag blev klar med den i början av månaden. Men jag har inte hört något fast jag var dit inte alltför längesen.
För när jag var till min endokrinläkare sist så lät det så himla viktigt att jag fick en ny medicin som man får via dropp inom en månad efter att jag slutade med Forsteon, för att få till ett skydd så den bentäthet jag fått nu bibehålls och inte börjar brytas ner igen lika fort. Men nu har det gått två veckor utan att jag ens fått en tid eller hört något. Så därför gick jag dit.
Men då sa hon jag pratade med att de stod att de ville invänta svaret på bentäthetsmätningen (vilket tar ca 1 månad), och att jag sen skulle få komma på ett läkarbesök och därefter bokas in för den där medicinen/droppet. Men de kommer ju ta nästan hela sommaren innan de är gjort om jag känner sjukvården rätt, så nu skulle hon dubbelkolla om jag skulle bokas in och få droppet ändå eller inte. Så det visar sig.
Jag vill ju bara inte att det ska rinna ut i sanden, för den enda som blir drabbad om det blir fel är ju jag. Och jag har ju faktiskt kämpat med dem där sprutorna i 18 månader, och det vore inte roligt om allt det gick förgäves. Så nu får jag bara vänta och se hur det blir. Sen går det väl inte så fort att det händer något med skelettet under första månaden, men jag vill inte att det ska dröja så mycket längre tid än en månad heller, med tanke på att det lät som att det var viktigt att jag fick den ganska fort.

Sen efter att jag hade varit där på Endokrin och pratat med dem så var jag till Apoteket. Där hämtade jag ut medicin som jag beställde igår när jag var där och hämtade ut andra mediciner. Men eftersom de inte hade alla hemma så fick jag hämta ut resten idag, för de hann komma så precis då jag ändå var där. Sen köpte jag även descutanlösningen inför operation (rengöring) på måndag.

Och efter det har jag bara ätit lunch och nu la jag mig precis på soffan en liten stund och sträcker ut ryggen. Sen blir det till att göra sig i ordning, för jag ska på studentfirande lite senare idag. Det är min yngsta kusin William som tar studenten. Så det ska bli roligt. Sen kommer nog Anna hem närsomhelst, för hon skulle iväg på något så precis när jag kom hem så vi möttes bara med bilarna. Så det ska bli roligt att träffa henne igen! För hon är hemma här nu över helgen tills på måndag, så det är roligt. Speciellt att hon kom hem så precis den här helgen så vi får fira hennes födelsedag, eftersom hon fyller år på söndag. Och sen att hon också hann vara med och fira Williams student. Så det var roligt!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229