Min eftermiddag & kväll

Eftermiddagen gick bra. Mötet gick bra det med. Det tog inte så lång tid som jag trodde det kanske skulle göra, så det var skönt. Det skönaste tycker jag var att det kändes bra, så det var roligt. För jag hade intervjuer angående en vikarie till assistenterna. Så nu hoppas jag och håller tummarna för att hon kände lika.

Sen när jag kom hem så blev det att laga mat på en gång. Jag lagade något jag aldrig gjort förut faktiskt, potatis- och köttfärsgratäng. Det blev bra så det var roligt, så det inte blev jättemycket mat över som knappt gick att äta. Det har hänt det med, men alltid lär man sig något. Haha alltså på hur man inte ska göra. Men den här gången blev det bra i alla fall.

Därefter vilade jag lite undertiden det stod i ugnen, sen åt jag när det var klart och efter det så pratade jag en del i telefon faktiskt. Både med syrran, en kompis och sen mamma en snabbis. Men det var roligt att prata lite med dem med.

Nu har jag nyligen gjort allt inför kvällen och lagt mig i sängen efter att jag såg klart på Wahlgrens värld. Jag måste säga att det är faktiskt ett riktigt roligt program. Det har nästan bara blivit roligare för varje program, tycker jag i alla fall. Så om ni inte har kollat på det så tycker jag ni ska göra det. Och hoppas ni alla har haft en bra dag! Godnatt

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229